X
GO

IZVRSTAN USPJEH MLADOG DOMINIKA

  • 26 travnja 2018
  • Autor: Toni
  • Broj pregleda: 334
IZVRSTAN USPJEH MLADOG DOMINIKA

Konačno je završilo četverodnevno državno natjecanje mladih tehničara Republike Hrvatske koje se od 9. – 12. travnja održavalo u Poreču.

U prepunom hotelu ''Pical'' smjestilo se preko  500 sudionika od čega je samih natjecatelja iz cijele Hrvatske bilo 254.

Naš natjecatelj, dvanaestogodišnji Dominik Vicelić, inače učenik 6. razreda OŠ Supetar je nakon trodnevne ''borbe'' zauzeo odlično četvrto mjesto što je do sada najbolji rezultat u povijesti supetarskog radio kluba Vidova Gora koji na ovim smotrama mladih tehničara nastupa već 11 godina.

Izvrstan rezultat postigao je u gradnji amplitudno moduliranog predajnika           te u brzini pronalaženja skrivene radio stanice i dojave lokacije ''unesrećene osobe'' gdje mu je za samo 1 sekundu pobjeglo prvo mjesto.  Kao što se moglo i očekivati, na testovima su skoro svi zakazali pa je to upozorenje svima da im se ubuduće treba posvetiti veća pažnja.

Svim učesnicima u grupi radijske komunikacije uručeni su prigodni darovi i priznanja te su im poklonjene tehničke tvorevine koje su na tom natjecanju izradili. Osim toga, kao nagradu dobili su i sedmodnevne boravke u jednom od Centara tehničke kulture kojeg mogu po volji birati.

Sada treba prionuti učenju i nadoknaditi izgubljene dane a najesen opet početi sa vježbama i obukom.

Mladom Dominiku iskrene čestitke od svih članova radio kluba.

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x