X
GO

Sastanak pred odlazak..

  • 11 listopada 2018
  • Autor: Toni
  • Broj pregleda: 311
Sastanak pred odlazak..

Neposredno pred početak  srednjoškolske i akademske godine upriličen je sastanak supetarskih radioamatera koji su ovaj zanimljiv hobi započeli upravo u ovom radio klubu prije skoro desetak godina.

Do danas su ostali aktivni članovi Vidove Gore a svaki dolazak u Supetar iskoriste da povire u prostorije neke od sekcija gdje su proveli lijepe i zanimljive trenutke.

Iako je ideja o zajedničkom druženju došla malo prekasno, jer su mnogi zbog ispita morali otići malo ranije, pozivu su se odazvali Niko Kušeta 9A3CVN, Josip Martinović 9A3EMJ i Damir Lukšić 9A3CVS dok su se iz Zagreba javili Alvin Alić 9A3CTK, Jadran Đujić 9A3CDJ , Viktor Bronzović 9A3CVR  i Marin Đujić 9A3CVT. Od supetarskih starijih operatora svoj je nedolazak opravdao Tonči Franulić 9A3ETF.

Tako smo u razgovoru doznali da je Niko upisao već drugu godinu medicine u Zagrebu, Josip je na FESB-u u Splitu a Damir u Rijeci na Tehničkom fakultetu, također druga godina. Viktor je izabrao mehatroniku i odletio za Zagreb..

Tonči će nakon četvrtog razreda vjerojatno poći stopama svojih prijatelja radioamatera i upisati neki tehnički fakultet. A u srednjoškolskim klupama čeka svoju priliku još desetak kvalitetnih radio operatora da nakon završene škole uskoče u neki od  fakulteta.

A već početkom listopada kreće zimski tečaj za nove radiooperatore P razreda. Dobra tradicija se ne prekida dokle god ima interesa. Radiotehnika ostaje uvijek interesantna i izazovna.

A nakon ove ''starije'' posjetit ćemo uskoro i srednju generaciju radioamatera koji su trenutno u srednjoškolskim klupama.   O tome uskoro na ovim stranicama.

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x