X
GO

Tehnička kultura i konferencija ENTER

  • 13 prosinca 2021
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 514
Tehnička kultura i konferencija ENTER

Zajednica tehničke kulture grada Splita je s udrugama članicama DPTK Split i Zvjezdano selo Mosor, te u suradnji s Fizikalnim društvom - Split, sudjelovala na konferenciji ENTER u okviru koje su predavači i izlagači predstavljali primjere dobre prakse u području odgoja i obrazovanja. Uključili smo se u navedeni proces, te zajedničkim snagama odlučili na izlagački način promicati STEM područje i rad s darovitim učenicima.
Ponudili smo spektar različitih primjera dobre prakse iz tehničke kulture, astronomije i
fizike, te inovativno pristupili sagledavanju značajki vezanih uz brodomodelarsko područje i implementaciju istog u izvannastavne aktivnosti tehničke kulture kojim promičemo pomorske i brodograđevne vrijednosti.
Također, na ovoj konferenciji smo naučili mnogo i od drugih izlagača i predavača, te smatramo da organizacija ovakvog bogatog obrazovnog sadržaja doprinosi stvaranju novih vrijednosti i ideja koje mogu podići obrazovanje na još višu razinu. Nastojat ćemo i dalje raditi u interesu razvoja tehničke kulture i ostalih STEM područja, za dobrobit zajednice u kojoj djelujemo.
Više o konferneciji ENTER možete doznati na adresi https://enter.izvrsna.hr/.

Ispiši
Kategorije: Novosti
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x