X
GO

Javni poziv za prijavu programa namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Splita za 2019. godinu. - Dodatak

  • 1 travnja 2019
  • Autor: Toni
  • Broj pregleda: 1051

Na web stranici Grada Splita objavljen je Javni poziv za prijavu programa namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Splita za 2019. godinu.

 

Kako bi dobili što kvalitetnije programe te kako bi izbjegli probleme koji bi se eventualno mogli javiti vezano za objavljeni javni poziv, molimo udruge/članice da pažljivo pročitaju natječajnu dokumentaciju (osobito tekst javnog poziva i uputa za prijavitelje) te da posebno obrate pažnju na slijedeće:

 

1.       Prijavljeni program može se financirati u 100% iznosu ukupnih prihvatljivih troškova programa naravno, u tom slučaju prijavitelj nije u obvezi osigurati sufinanciranje programa iz nekih drugih izvora financiranja (u navedenom slučaju u Obrascu proračuna programa-OBRASCU 2. prijavitelj neće popunjavati tablicu OSTALI IZVORI FINANCIRANJA PROGRAMA).

2.       Udruga može prijaviti program koji je sufinanciran iz drugih izvora (osim Grada Splita) u određenom postotku ukupnog iznosa programa, u kom slučaju je udruga dužna u Obrascu prijave programa-OBRASCU 1. i Obrascu proračuna programa-OBRASCU 2.  navesti izvor i iznos sufinanciranja (tablica OSTALI IZVORI FINANCIRANJA),

3.       Prihvatljive i neprihvatljive troškove programa (pogledati Upute za prijavitelje),

4.       Razdoblje provedbe programa koje navode u Obrascu prijave programa-OBRASCU 1. i Obrascu proračuna programa-OBRASCU 2., budući su prihvatljivi troškovi nastali u vremenu provedbe programa.

Ispiši
Kategorije: Novosti, Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x