X
GO

Otvorene prijave na Radionicu zvuka, Radionicu produkcije i Radionicu montaže!

Novosti iz Kino kluba Split

  • 15 studenog 2021
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 784
Otvorene prijave na Radionicu zvuka, Radionicu produkcije i Radionicu montaže!

U sklopu godišnjih edukativnih programa održat će se Radionica zvuka  pod mentorstvom Tonča Bakotina i u suradnji s organizacijom Sensoria, Radionica produkcije Tibora Kesera i Radionica montaže Dragana Đokića.
---
Radionica zvuka će trajati od 19. studenog do 22. studenog u prostorijama Kino kluba Split (Ulica slobode 28, Dom mladih). Prijave na radionicu otvorene su do 17. studenog, a možete se prijaviti putem prijavnog obrasca.
Više o radionici i predavaču možete pročitati ovdje.
---
 Od 24. studenog do 26. studenog  u Kino klubu Split (Ulica slobode 28, Dom mladih, 1.kat) održat će se Radionica produkcije pod vodstvom producenta Tibora Kesera. Na trodnevnoj radionici polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma. Fokus radionice usmjeren je na produkciju nezavisnih filmova, prvenstveno dokumentarnih i igranih. Polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.
Prijave na radionicu otvorene su do 20. studenog, a možete se prijaviti putem prijavnog obrasca.
Više o radionici i mentoru možete pročitati ovdje.
---
 Od 28. studenog – 02. prosinca  u Kino klubu Split (Ulica slobode 28, Dom mladih, 1.kat) održat će se Radionica montaže pod mentorstvom Dragana Đokića. Na višednevnoj radionici polaznici će se upoznati s klupskim sustavom i softverom za montažu – radionica se nadovezuje na ostale radionice u kojima polaznici samostalno snimaju svoja audiovizualna djela. Polaznici uče i tehničke karakteristike programskih paketa, te finaliziraju svoje radove nastale kroz druge klupske programe.
Prijave na radionicu otvorene su do 25. studenog, a možete se prijaviti putem prijavnog obrasca.
Više o radionici i mentoru možete pročitati ovdje.
---
Broj polaznika je ograničen, a radionice se održavaju u skladu s epidemiološkim mjerama.
---
Kino klub Split podržavaju HAVC, DHFR, Zaklada Kultura nova, Grad Split.

Sunčica Fradelić

Ispiši
Kategorije: Novosti
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x