X
GO

Održano 64. županijsko natjecanje mladih tehničara!

  • 8 ožujka 2022
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 269
Održano 64. županijsko natjecanje mladih tehničara!

Dana 4. ožujka 2022. godine, u osnovnoj školi  Kman-Kocunar u Splitu, održano je 64. županijsko natjecanje mladih tehničara na kojem se u 12 kategorija natjecalo 126 učenika Splitsko-dalmatinske županije. Na natjecanju su sudjelovali i učenici koji pohađaju cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti u Zajednici tehničke kulture grada Splita. Njih petero natjecalo se u dvije kategorije – AUTOMATICI i MODELARSTVU UPORABNIH TEHNIČKIH TVOREVINA.
S obzirom na to da su se neki od učenika po prvi put priključili ovom natjecanju (i radionicama) tek ove godine, jako smo zadovoljni rezultatima i ponosni smo na njih, njihovu marljivost, upornost i hrabrost da pristupe istom.
Iz cijele Splitsko-dalmatinske županije, u kategoriji AUTOMATIKA, sudjelovali su samo učenici ZTK grada Splita, a postigli su sljedeće rezultate:
1. Bruno Petak (OŠ Sućidar, 8. razred)
2. Sergej Zdravković-Kunac (OŠ Pojišan, 8. razred)
3. Ana Veić (OŠ Brda, 7. razred)
U kategoriji MODELARSTVO UPORABNIH TEHNIČKIH TVOREVINA, Marta Jerčić (OŠ Kman-Kocunar, 5. razred) osvojila je šesto mjesto, a Martin Šikić (OŠ Manuš, 7. razred) trinaesto mjesto.
Svim učenicima čestitamo na postignutom uspjehu, a najboljima u županiji koji odlaze na državno natjecanje od 2. do 5. svibnja želimo puno sreće!
Rezultate svih natjecatelja možete doznati OVDJE.

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x