X
GO

Video škola robotike

Prvi dio: Uvod u Arduino

  • 27 ožujka 2020
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 1815
Video škola robotike

Zbog novonastale situacije, održavanje radionica robotike u prostorijama ZTK grada Splita je odgođeno do daljnjeg. Kako polaznici te radionice - ali i svi ostali koji su zainteresirani za robotiku - ne bi time bili zakinuti, ZTK grada Splita počinje s objavljivanjem niza didaktičkih video uradaka o toj zanimljivoj djelatnosti. Imamo namjeru objavljivati po jedan takav video svakog tjedna...

Uz ovu platformu možete naučiti programirati prema svjetskim standardima stoga što ona koristi C++, programski jezik koji je jedan od najpopularnijih programskih jezika današnjice. Idealan je i za početnike, osobe koje tek žele ući u svijet suvremene elektrotehnike i programiranja, ali i za prave stručnjake na ovom području. Jedno od najvažnijih svojstava ove platforme jest i to da pomoću nje možete realizirati gotovo svaki projekt koji možete zamisliti, i to komponentama koje su dostupne skoro svakome i koje su vrlo povoljnih cijena.

Ovaj serijal započinjemo uvodnim videom o Arduinu. Na njega će se nastavljati video uradci u kojima ćemo nastojati prikazati kako realizirati konkretne projekte. Ti bi vam projekti u budućnosti mogli biti itekako korisni.

Jeste li spremni? Ako jeste polijećemo, a ako i niste, svejedno polijećemo!

(Dostupan je video u razlučivosti od 1280 X 720 piksela.)

Ispiši
Kategorije: Skole i tecajevi
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x