X
GO

I

I

ZTK grada Splita i ZTK Splitsko-dalmatinske županije

Zajednica tehničke kulture grada Splita (ZTK grada Splita) je tijelo koje provodi programe javnih potreba u tehničkoj kulturi, a s ciljem razvoja i promocije tehničke kulture na području grada Splita. ZTK grada Splita trenutno okuplja 17 udruga. VIŠE

Novosti
Novosti
Video škola robotike
Zoran / 21. travnja 2021. / Kategorije: Skole i tecajevi

Video škola robotike

Dvadeseti dio: Dizajniranje tiskanih pločica

Zbog specifične epidemiološke situacije, održavanje radionica robotike u prostorijama ZTK grada Splita je još uvijek odgođeno do daljnjeg. Kako polaznici te radionice - ali i svi ostali koji su zainteresirani za robotiku - ne bi time bili zakinuti, ZTK grada Splita nastavlja s objavljivanjem Video škole robotike, niza didaktičkih video uradaka o toj zanimljivoj djelatnosti. Imamo namjeru periodično objavljivati takve uratke dokle god ne bude moguće nastaviti održavanje robotičkih radionica "uživo".

U ovom videu je pokazano kako se pomoću besplatnog alata Fritzing dizajniraju tiskane pločice. Nakon izrade samog dizajna, pokazan je i način kako se može naručiti izradu tiskane pločice na web sajtu https://jlcpcb.com. Prikazan je i način izrade tiskane pločice pomoću CNC stroja. Na donjoj poveznici je video koji prikazuje kako se izvršava cijeli postupak izrade pločice unutar velike tvornice JLCPCB.

Video možete pogledati OVDJE:

Ispiši
2919

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x
Događanja
Događanja
Škole i tečajevi
Škole i tečajevi