X
GO

Aktivnost(i) u Zajednici!

  • 10 prosinca 2022
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 182
Aktivnost(i) u Zajednici!

U Zajednici tehničke kulture grada Splita svaki se vikend održavaju radionice tehničkih aktivnosti - robotika, automatika, programiranje i modelarstvo.
Iako se bliži kraj školske godine, učenici su i dalje svake subote aktivni, a zainteresiranosti, rada i truda ne manjka.
Pripreme za natjecanja, spajanje konstrukcijskih sklopova i programiranje automatiziranih uređaja, dječjih igara, izrađivanje ukrasa s božićnim motivima te uključivanje u internacionalne manifestacije (EU Code Week...), samo su dio tema kojima se redovito bavimo.
Ove godine brojimo jako veliki broj polaznika radionica, a kako nam je cilj da u svoje radionice uključimo što veći broj djece i mladih, ostvarena je i suradnja sa studenticama pete godine Učiteljskog studija, smjera Primjena IKT u učenju i poučavanju - Antoniom Bekavac, Ana Mariom Radošević i Lucijom Andreom Skočić.
Zajedno s mentoricom, stručnom suradnicom u Zajednici, Ellom Rinčić, marljivo pripremaju, prezentiraju i primjenjuju sve sadržaje u provedbi radionica! Kako se provodimo svi zajedno na radionicama, pogledajte u fotogaleriji!
Sljedeća subota je ujedno i zadnja subota održavanja radionica u ovom polugodištu, za koju smo pripremili prigodne zabavne materijale - primjenu 3d tehnologije u izradi božićnih ukrasa te provjeru usvojenog znanja uspomoć zanimljivih kvizova.
Nedugo nakon, započet ćemo i s provedbom radionica preko školskih praznika, a kako se i gdje upisati - pratite na web i Facebook stranici ZTK, gdje će objava biti postavljena početkom sljedećeg tjedna!

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x