X
GO

Ljetne radionice u ZTK grada Splita!

  • 12 lipnja 2023
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 1009
Ljetne radionice u ZTK grada Splita!

ZTK grada Splita i ovoga ljeta organizira Ljetne radionice tehničkih aktivnosti!
Radionice su prilagođene učeničkom uzrastu i sposobnostima, a njeguje se individualni, individualizirani i timski rad. Sadržaji koji će se obrađivati bit će raspoređeni po tjednima kako bi se sustavno usvajala znanja i razvijale kompetencije u raznim područjima tehničke kulture - području robotike, modelarstva  i 3d tehnologija („3d olovke“).
Zadatci kojima će se učenici baviti pomno su osmišljeni kako bi pozitivno utjecali na razvoj koncentracije, strpljenja, upornosti, preciznosti i odgovornosti u  radu te ih usmjeravali ka traženju rješenja problema bez obzira na prepreke koje se pred njima nađu.
Kroz obradu sadržaja primjenjivat će se princip rada koji potiče primjenu i kombinaciju svih dosadašnjih znanja, kritičko razmišljanje, logičko promišljanje, primjenu teorijskog znanja kroz praktičan rad i primjenu znanstvenih metoda.

 

 

 

 

 

 


Radionice će se održavati od ponedjeljka do petka u prostorijama Zajednice tehničke kulture grada Splita (Varaždinska 53) , u razdoblju od 4. srpnja 2023. do 4. kolovoza 2023., prema sljedećem rasporedu:

RADIONICA DAN U TJEDNU  VRIJEME ODRŽAVANJA UZRAST
ROBOTIKA PON, UTO, SRI  8.30-10.00 sati  4.-8. razred OŠ
„3D OLOVKE“ PON, UTO, SRI  11.00 – 12.30 sati  2.–5. razred OŠ
MODELARSTVO ČET, PET  8.30 – 10.00 sati  4.-8. razred OŠ

Prijaviti se možete putem prijavnice koja se nalazi u prilogu objave na web stranici, na način da popunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail adresu tomislav@ztk-split.hr.
Broj polaznika radionica je ograničen, a prijave se zaprimaju do 28. lipnja 2023!
Za sve informacije i pojedinosti o ljetnim radionicama kontaktirajte nas na broj telefona 021/569-878 ili na email tomislav@ztk-split.hr.

Dokumenti za preuzimanje

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x