X
GO

Ljetne radionice u ZTK grada Splita!

  • 13 lipnja 2024
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 515
Ljetne radionice u ZTK grada Splita!

ZTK grada Splita i ovoga ljeta organizira Ljetne radionice tehničkih aktivnosti!

Radionice su prilagođene učeničkom uzrastu i sposobnostima, a njeguje se individualni, individualizirani i timski rad. Sadržaji koji će se obrađivati bit će raspoređeni po tjednima, kako bi se sustavno usvajala znanja i razvijale kompetencije u raznim područjima tehničke kulture - području robotike, modelarstva  i 3D tehnologija („3D olovke“).

Zadatci kojima će se učenici baviti pomno su osmišljeni, kako bi pozitivno utjecali na razvoj koncentracije, strpljenja, upornosti, preciznosti i odgovornosti u  radu te ih usmjeravali ka traženju rješenja problema bez obzira na prepreke koje se pred njima nađu.
Kroz obradu sadržaja primjenjivat će se princip rada, koji potiče primjenu i kombinaciju svih dosadašnjih znanja, kritičko razmišljanje, logičko promišljanje, primjenu teorijskog znanja kroz praktičan rad i primjenu znanstvenih metoda.

Radionice će se održavati od ponedjeljka do petka u prostorijama Zajednice tehničke kulture grada Splita (Varaždinska 53), u razdoblju od 1. do 31. srpnja 2024., prema sljedećem rasporedu:

Robotika: pon, uto, sri - 8.30-10.00 sati - 4.-8. razred OŠ

3D olovke: pon, uto, sri - 11.00-12.30 sati - 2.-5. razred OŠ

Modelarstvo: čet, pet - 8.30-10.00 sati - 4.-8. razred OŠ

Prijaviti se možete putem prijavnice koja se nalazi na dnu ove stranice na način da popunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail adresu tomislav@ztk-split.hr.

Broj polaznika radionica je ograničen, a prijave se zaprimaju do 27. lipnja 2024!

Za sve informacije i pojedinosti o ljetnim radionicama kontaktirajte nas na broj telefona 021/569-878 ili na email tomislav@ztk-split.hr.

Dokumenti za preuzimanje

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x