X
GO

Podjela diploma za polaznike cjelogodišnjih radionica tehničkih aktivnosti u ZTK grada Splita

  • 17 lipnja 2022
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 290
Podjela diploma za polaznike cjelogodišnjih radionica tehničkih aktivnosti u ZTK grada Splita

S krajem školske godine 2021./2022., došli smo do još jednog uspješno završenog ciklusa održavanja cjelogodišnjih radionica tehničkih aktivnosti u ZTK grada Splita. Tom prilikom, tajnik ZTK grada Splita, Tomislav Nikolić, i voditeljica radionica, Ella Rinčić, svim su polaznicima uručili zaslužene diplome!
Na taj je način, 17. lipnja 2022., službeno označen i kao zadnji dan održavanja Cjelogodišnjih radionica tehničkih aktivnosti, koje će se ponovno provoditi s početkom nove školske godine 2022./2023., o čemu će Zajednica izvjestiti u kolovozu 2022. na svojim službenim web stranicama i društvenim mrežama.
Sada se spremamo za početak Ljetnih radionica tehničkih aktivnosti 2022. u ZTK grada Splita, koje će se održavati od 5. srpnja do 11. kolovoza 2022., a obuhvatit će, kao i cjelogodišnje, razna područja tehničke kulture (robotika, automatika, modelarstvo, elektrotehnike, 3d modeliranje i CNC strojevi).
Redovitim članovima ZTK zahvaljujemo na odličnoj suradnji tijekom cijele godine, a zainteresirane pozivamo da se prijave i okušaju u tehničkim aktivnostima!

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x