X
GO

Robokup 2022.

  • 29 ožujka 2022
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 1045
Robokup 2022.

Robokup je ekipno natjecanje učenika u području elementarne robotike koje Hrvatska zajednica tehničke kulture provodi na području Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskim robotičkim savezom, županijskim i gradskim zajednicama tehničke kulture, društvima pedagoga tehničke kulture i osnovnim školama. Natjecateljsku ekipu čine tri učenika osnovnih škola, udruga ili posebnih odjela osnovnih škola od petog do osmog razreda koje na natjecanje dovodi jedan mentor. Robokup se provodi kroz dvije razine natjecanja: županijsku i državnu.
Županijska razina 15. Robokupa može se održati u svakoj županiji tijekom školske godine zaključno do 30. travnja 2022. Na županijskoj razini Robokupa mogu se natjecati učenici i učenice viših razreda (5.-8. razreda) osnovnih škola s područja županije.
Državnu razinu Robokupa organizira Hrvatska zajednica tehničke kulture u suradnji s Hrvatskim robotičkim savezom. Državna razina 15. Robokupa održat će se od 13. do 15. svibnja 2022. u Stubičkim Toplicama.
Županijsku razinu natjecanja 15. Robokupa u Splitsko-dalmatinskoj županiji organiziraju Zajednica tehničke kulture grada Splita i udruga za robotiku „Inovatic“. Domaćin natjecanja je Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu.

Natjecanje će se održati 29. travnja 2022. godine u 9.00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da se do 14. travnja 2022. prijave na natjecanje!

Na dnu web stranice, u Dokumentima za preuzimanje, pronaći ćete prijavnicu za Robokup 2022. koju je potrebno ispuniti i poslati na e-mail adresu ella@ztk-split.hr.

Dokumenti za preuzimanje

Ispiši
Kategorije: Novosti, Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x