X
GO

ZTK grada Splita postala nastavna baza Filozofskog fakulteta u Splitu!

  • 25 listopada 2022
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 483
ZTK grada Splita postala nastavna baza Filozofskog fakulteta u Splitu!

Dana 22. listopada 2022. Zajednicu tehničke kulture grada Splita su posjetile studentice Filozofskog fakulteta (Učiteljskog studija), smjera Primjena informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) u učenju i poučavanju, u pratnji svojih profesorica doc.dr.sc. Suzane Tomaš i doc.dr.sc. Lade Maleš.
Razlog posjeta bio je novoostvarena suradnja između Zajednice tehničke kulture grada Splita i Filozofskog fakulteta u Splitu, u sklopu koje ZTK grada Splita postaje jedna od nastavnih baza Fakulteta - mjesto gdje će studenti imati priliku steći radno iskustvo i praktično primjenjivati sva znanja stečena u sklopu kolegija na Fakultetu.  
Kako bismo obilježili početak suradnje, sve prisutne je prigodnim riječima pozdravio tajnik ZTK grada Splita, Tomislav Nikolić, iskazavši veliku radost i zadovoljstvo novoostvarenom suradnjom. Osim tajnika, polaznike radionica, studente i mentore Zajednice, pozdravile su i profesorice Tomaš i Maleš, a odmah su se potom i svi zajedno uključili u rad. Kako bi na licu mjesta stekli uvid u provedbu radionica i teme koje se obrađuju, mentorice Ella Rinčić, stručna suradnica ZTK grada Splita i Josipa Šimunović, vanjska suradnica ZTK grada Splita, podijelile su studentice u parove s polaznicima radionica te im predstavile sadržaje, način provedbe i organizaciju radionica tehničkih aktivnosti u ZTK grada Splita.
Na temelju iskazanih dojmova svih prisutnih, možemo zaključiti da je ovo samo tek početak jedne lijepe, i nadamo se što dugotrajnije, suradnje među članovima Zajednice i Fakulteta!

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x