X
GO

Izabrani ovogodišnji dobitnici Nagrada Grada Splita

  • 11 ožujka 2022
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 671
Izabrani ovogodišnji dobitnici Nagrada Grada Splita

Predsjednik Zajednice tehničke kulture grada Splita, profesor Martin Olujić, ovogodišnji je dobitnik Nagrade Grada Splita za životno djelo, a Zajednica tehničke kulture grada Splita osvojila je Skupnu nagradu Grada Splita!
Time je prepoznat prošlogodišnji kvalitetan i uspješan izvannastavni i izvanškolski rad s mladima na području tehničke kulture, kao i opća promocija tehničkih djelatnosti Zajednice tehničke kulture grada Splita.
Dugogodišnji kvalitetan, odgovoran i stručan rad s mladima, kao i njegov nepresušni entuzijazam te doprinos razvoju i promidžbi tehničke kulture u gradu Splitu, a i šire, zasluženo su priznati g. Martinu Olujiću u obliku Nagrade za životno djelo Grada Splita.
Zahvaljujemo na zavrijeđenom priznanju i čestitamo svim dobitnicima nagrada, a posebice čestitamo profesoru Martinu Olujiću, predsjedniku Zajednice tehničke kulture grada Splita, čovjeku koji je cijeli svoj život posvetio, i dan danas posvećuje, svima onima koji pokažu interes za obrazovanje u raznim područjima tehničke kulture, neovisno o uzrastu!

Ispiši
Kategorije: Novosti
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x