X
GO

Kraj godine u radio klubu "Vidova gora"

Po prvi put u povijesti supetarskog radio kluba „Vidova gora“, održana je elektronička Skupština.

  • 28 prosinca 2020
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 98
Kraj godine u radio klubu "Vidova gora"

Po prvi put u povijesti supetarskog radio kluba „Vidova gora“, održana je elektronička Skupština, a razlozi su svakako opravdani. Stroge epidemiološke mjere onemogućile su zajedničko druženje zadnjih dana u klubu.

Obzirom na zakonske obaveze, na Skupštini su usvojeni plan rada za 2021. godinu kao i financijski plan a također i izvještaj o radu u 2020. godini te pregled postignutih rezultata na kratkovalnim i UKV natjecanjima. Za pohvalu je da su članovi radio kluba u 2020. godini odradili čak 33 natjecanja na svim amaterskom frekvencijama a ukupno je podijeljeno čak 56 diploma. Prikazan je i prijedlog novog amblema radio kluba kojeg je izradio Kajin otac.

Zadnjih nekoliko mjeseci pristiglo je još dvadesetak diploma koje su ''morale'' biti uručene mladim operatorima.

Tako su uoči Božića, uz nošenje maski i veliki oprez, podijeljene zaslužene diplome i to bez prisutnosti starijih operatora. Nije izostala ni skromna zakuska uz izvrsne kolače koje su pripremile YL Kaja i YL Mirena.

Mlada ekipa uspjela je osvojiti diplomu YOTA u kojoj i sami sudjeluju radeći DIGI modom na kratkom valu, te su iste još tople uručene dobitnicima iste.

Do kraja godine će se nastavit raditi u akciji YOTA (Youngsters On the Air) kako bi i drugim radioamaterima širom svijeta omogućili osvajanje ove lijepe diplome.

A što nas čeka u narednoj godini još je neizvjesno! Nadajmo se smirivanju situacije, tako da i naše aktivnosti mogu biti veće!

U svakom slučaju, idemo dalje.

Tekst i snimke: Ivica Pavišić, 9A2BW

Ispiši
Kategorije: Novosti
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x